Selecteer een pagina
Maar liefst 62 enthousiaste handelaars hadden zich geëngageerd om met een prachtige eindejaarsactie een moeilijk jaar af te sluiten. Maar omwille van Covid-19 kon dit niet doorgaan aangezien een groot deel van hen weer moest sluiten.

Maar nu, meer dan ooit, willen ze graag samen, als één team, aantonen dat kopen in Bonheiden leuk, gezellig en zeker de moeite waard is!

Tijdens de maand mei kunnen onze inwoners met een spaarkaart uit Rijmheide stempels verzamelen. Deze spaarkaart vind je in de Rijmheide van mei-juni of onderaan dit nieuwsbericht. Een volle spaarkaart kan aan de balie van het gemeentehuis, na afspraak, ingeruild worden voor een cadeaubon van € 25 bij één van de deelnemende handelaars, en dit zolang de voorraad strekt (300 cadeaubonnen). Er zijn 4 cadeaubonnen per deelnemende handelaar te bemachtigen! Bij horecazaken valt het dubbele aantal te winnen. Dit ter compensatie omdat zij niet vanaf 1 mei mee kunnen starten met de actie. 

Deelnemende handelaars

De volledige lijst met deelnemende handelaars vind je op www.2820koopt.be/lenteactie

Wist je trouwens dat de website www.2820koopt.be vernieuwd werd? Neem dus zeker even een kijkje en ontdek alle info over onze lokale handelaars.

2820koopt-gids

Een handig en gebruiksvriendelijk overzicht van onze lokale middenstand vind je vanaf nu op www.bonheiden.be/2820kooptgids. Zoek alfabetisch of filter op categorie en je hebt in een handomdraai wat je zoekt. De vroegere ‘bedrijvengids’ werd omgedoopt tot de ‘2820koopt-gids’ om nog meer de nadruk te leggen op het lokale aspect. Sla je slag en koop lokaal!

Ben je als handelaar nog niet geregistreerd? Dan kan dat ook snel en gemakkelijk via www.bonheiden.be/2820kooptgids