Selecteer een pagina

Beste ondernemer

Leuk dat je deelneemt aan de #2820solidair-cheque. Samen laten we deze actie zeker slagen!

Net zoals jullie staan we te popelen en zijn we enthousiast te vertellen dat we het startschot kunnen geven op woensdag 23 juni om 10 u., spannend.

#samensterk

Een goede actie creëer je door een breed draagvlak. Daarom helpen we je graag op weg met een suggestie voor op jullie website en/of sociale media. Hoe meer visibiliteit deze boodschap van ‘lokaal kopen’ krijgt, hoe groter de impact. Natuurlijk zetten we zelf ook diverse middelen in zoals onze website, digitale nieuwsbrief, sociale media, Rijmheide, persbericht, posters…

Steun ons én onze fijne collega lokale handelaars via de #2820solidair-cheque! Je betaalt slechts €7,5 voor een cheque t.w.v. €10 via www.2820koopt.be Jij maakt meer dan 30% winst en wij strijken 100% vreugde en dankbaarheid op om jou lokaal te blijven bedienen <3 #2820love #samensterk #samentegencorona #kooplokaal #opisop

Download hier enkele afbeeldingen om te gebruiken bij je bericht: https://we.tl/t-lBLnhtcDSc

Hoe ga je te werk?

We geven je graag enkele tips hoe je het makkelijkst de codes kan checken en waar je op moet letten.

  • Je krijgt telkens een e-mail wanneer een klant cheques aankoopt voor jouw zaak. In deze mail zal een bestelnummer vermeld staan en de verschillende codes van de cheques die aangekocht werden.
  • We vragen aan de klanten om het bestelnummer mee te brengen wanneer ze de cheques komen uitgeven. Daardoor zal je kunnen zoeken tussen de bestellingen ipv tussen de volledige lijst met vouchers. Dit zal het makkelijker maken om de codes te controleren. We bezorgen je ook nog de volledige lijst met cijfercodes van de individuele cheques. Zo kan je alles dubbelchecken.
  • Volgens het reglement mogen klanten maximaal 10 bons per handelaar kopen. De bedoeling is om zoveel mogelijk verschillende klanten naar uw zaak te lokken.
  • Controleer steeds dat de cheques nog niet geïnd werden.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ingrid.vermeulen@bonheiden.be